Košarica (0)
Vsebina trenutnega nakupa
Košarica je prazna.
Natisni

1.DPOP&FIX 20 ml

 

Drop & Fix bo naredil katerikoli neobstojen izdelek v dolgotrajen. To je nepogrešljivo orodje za ustvarjalno in super obstojno preobrazbo!
Lahko ga uporabljate kot: 
✔Baza za oči. Senčila se lažje senčijo, pigmenti in bleščice lažje uporabljajo in postanejo bolj nasičene, ohrani se in neverjetno obstojen je tudi na mastni koži. 
✔Sredstvo za obrvi. Če namočimo konico čopiča v Drop & Fix, je možno da oblikujemo in fiksiramo želeno obliko obrvi, in make-up na obrveh bo bolj obstojen čez celi dan ali celo več. 
✔ eyeliner. Ena kapljica Drop & Fix naredi obstojni in nasiščen eyeliner iz vašega najljubšega pigmenta za oči
✔Razvijalec. Posušene gel in kremaste teksture s pomočjo kapljice Drop & Fixa lahko teksturo ponovno vrnete v stanje uporabe ,s tem ste naredili sredstvo se bolj obstojno!

 

 

 

CENA: 13,50 € Prihranek: 0,00 €  (0,00 %) Vaša cena: 13,50 €
Količina
* DDV ni obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV)
Oceni izdelek:

Mnogofunkcionalna brezbarvna podlaga,idealna za oči in ustnice.

Podlaga je namenjena za fiksiranje sencil, šmink , pigmentov in blescic. Uporaba tega izdelka poveča intenzivnost barve sencil, šminke in pigmentov, in olajsa uporabo sencil v prahu. Barve sencil in šminke ob nanosu DROP FIXa bolj nasisčene. Vodna tekstura zagotavlja enostavno uporabo in zagotavlja odlično obstojnost ličila cez dan. Ekonomično v uporabi, saj za dober rezultat res potrebna majhna količina baze.

uporaba:

Uporabi malo baze na veke ali ustnice s čopičem.Make-up z dodatkom Drop & Fix zelo ostojen ne razmaze, ne odtisne sencila na zgornjem veku.
Brez parabenov in formaldehidom, kar zagotavlja varnost uporabe.
Kako uporabljati Drop & Fix Paese baza?
Nanesite na kožo
majhno količino izdelka, in nato uporabite sencila ali šminko kot običajno.
Make-up postane vodoodporen. V kombinaciji s pigmenti, blescicami, teksturami v prahu fiksira pigmente mocno brez popravka v toku dneva. Če želite ustvariti eyeliner, morate dodati poljubno barvo pigmenta / bleščic ali sencila da dobite konsistenco kremaste teksture nato nanesite kot obicajno eyeliner.
DROP FIX lahko kot dodatek k tekocim podlagam in bazam z njim se poveča njihova obstojnost. Izdelek sestavljen na posebnih komponentih ki zagotavlja izredno odpornost na vodo in sebum, kot tudi obstojnost kozmetike ne obtisne na drugih površinah (npr oblačila, steklo). Zaradi inovativnih sestavin, Drop & Fix TM Paese, daje obstojnost kozmetike v vseh pogojih -dez, vrocina, solze in sebuma. Zagotavlja odlične rezultate ne glede na temperaturo in vlažnost zraka.

 

INGREDIENTS: ACRYLATES/DIMETHICONE

COPOLYMER, CYCLOPENTASILOXANE, METHYL TRIMETHICONE,

TRIMETHYLSILOXYSILICATE _AND_ ISODODECANE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL.

 

PODOBNI IZDELKI